Secretele comunicarii nonverbale

secretele comunicarii nonverbale
 

Ghidul unui fost agent FBI pentru citirea rapida a oamenilor.

Vestile sunt bune pentru cititori deoarece aceste informatii nonverbale pe care s-a bazat Joe atunci cand a devenit maestru in prinderea spionilor, un “detector uman de minciuni”  si instructor in cadrul FBI, va vor fi impartasite pentru a putea intelege mai bine sentimentele, gandurile si intentiile celor din jur.   Joe va va invata cum sa observati ca un adevarat expert, detectand si descifrand comportamentele nonverbale ale celorlalti astfel incat sa-i intelegeti din ce in ce mai bine. Fie ca le veti aplica in viata profesionala sau in cea personala, aceste informatii va vor largi orizontul si vor schimba in bine tot ceea ce veti intreprinde. (citat din carte)

Cuprins:

 1. Descifrarea secretelor comunicarii nonverbale
 2. O mostenire pretioasa: sistemul limbic al creierului
 3. Cele mai sincere parti ale corpului nostru. Limbajul picioarelor
 4. Secretele trunchiului. Limbajul umerilor, pieptului si soldurilor
 5. La indemana noastra. Limbajul bratelor
 6. Tineti-va vine! Limbajul mainilor si degetelor
 7. Canavaua mintii. Limbajul fetei
 8. Detectarea minciunii. Procedati cu grija!
 9. Cateva ganduri de incheiere

Nr. pagini: 256

Un gând despre “Secretele comunicarii nonverbale”

 1. Am citit cartea pe nerasuflate, are o bibliografie de trei pagini si cuprinde aproape tot din ce inseamna limbaj nonverbal. M-a ajutat in situatiile cand vorbesc in public sa adopt o postura increzatoare, sa nu las loc indoielilor sau sentimentelor de nesiguranta, chiar daca uneori sunt nesigur pe mine. Pozitia mainilor, barbia, picioarele, toate transmit un mesaj impreuna cu ceea ce vorbim. Recomand cartea cu caldura!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>