Pastorind o inima de copil

Pastorind o inima de copil
 

Aceasta carte este opera unui maestru. Autorul Tedd Tripp stie cu cine vorbeste si stie ce vorbeste deoarece cunoaste atat copiii cat si parintii, iar mai mult decat atat cunoaste caile lui Dumnezeu.

Majoritatea cartilor despre cresterea copiilor va arata si sfatuiesc cum sa modelati comportamentul copiilor, sa il restrictionati uneori sau sa ii faceti sa aiba o parere buna despre ei insisi, sa fie optimisti. Uneori telul parintelui este considerat controlul care da suprematie dorintelor parintesti, alteori telul parintelui este impunerea eului copilului care da suprematie dorintelor copilului.

Pastorind o inima de copil contine ceva cu totul diferit, aceasta carte va invata ce teluri trebuie sa urmariti in calitate de parinti si cum sa ajungeti sa le impliniti practic. Este important sa va implicati copiii in ceea ce este important cu adevarat si cum sa ajungeti la inima copilului prin cuvinte si fapte. Pe masura ce bebelusii devin copii, iar copiii devin adolescenti, trebuie sa fiti pregatiti cum sa modificati obiectivele. Veti intalni multe exemple si precepte care au menirea sa va invete si sa va inspire sa deveniti altfel de parinti.

Tedd Tripp este parinte, pastor, consilier si director de scoala, dar mai presus de toate e un om care a ascultat cu atentie de Dumnezeu si a invatat prin stradanii ce inseamna sa cresti copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>