Manager contra curentului

Manager contra curentului
 

Aceasta carte da glas unui milion de angajati si optzeci de mii de manageri. Desi aceste interviuri plaseaza cartea in lumea reala, cifra poate fi coplesitoare. Nu e usor de imaginat ce poate spune un angajat talentat sau un manager mare. Unii manageri sunt in pozitii de varf, altii manageri se afla la un nivel mediu, unii sunt simpli supervizori, dar toti au unul sau mai multi angajati in subordine. Ce au in comun acei manageri care au excelat in transformarea talentului angajatilor, in performanta?

Asigura-te ca rezultatele pe care le-ai definit pentru angajatii tai se potrivesc cu strategia curenta a companiei tale. Poate parea un fleac, dar cu ritmul schimbarilor din lumea afacerilor de azi e dificil uneori pentru manageri sa tina pasul. Diferenta esentiala de aici se face intre misiune si strategie. Misiunea unei companii ar trebui sa ramana consecventa, asigurand sens si orientare pentru generatii intregi de angajati. Strategia unei companii reprezinta pur si simplu cel mai eficient mod de a indeplini respectiva misiune. Ea ar trebui sa se schimbe in functie de cerintele mediului de afaceri contemporan.

Masurarea fortei unui loc de munca poate fi redusa la douasprazece intrebari. Acestea nu cuprind tot ce ai dori sa stii despre locul tau de munca, dar cuprind cea mai mare cantitate de informatie utila. Ele masoara elemente esentiale de care e nevoie pentru a atrage, a motiva si a retine cei mai talentati dintre angajati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>