Maini inzestrate

maini inzestrate ben carson
 

In bestsellerul Maini inzestrate, dr. Carson demonstreaza ca soarta noastra nu depinde de stele sau de statistici, ci de noi insine. Recunoaste ca a ajuns un neurochirurg bun datorita faptului ca a descoperit capacitatea innascuta pe care i-a dat-o Dumnezeu si s-a perfectionat, punandu-si la lucru mainile inzestrate. Medicul primar neurochirurg, care a conceput si a coordonat cu succes numeroase operatii pe creier, nu este altul decat pustiul care altadata colinda mahalalele orasului Detroit.  

- Sange! Mai aduceti sange!
Comanda rupse tacerea care domnea in sala de operatie. In ciuda celor cincizeci de sange deja administrate, hemoragia persista.
– Am terminat sangele izogrup, a venit temutul raspuns.
O tacere apasatoare se asternu peste sala. Se epuizase si ultimul gram de sange Rh negativ de grupa AB4 din rezervele Spitalului “Johns Hopkins”. Daca nu primeau sange, cei doi gemeni de sapte luni nascuti cu capetele lipite pierdeau unica lor sansa de a incepe o viata normala.
Mama gemenilor, Theresa Binder, consultase toate cercurile medicale, dar nu reusise sa gaseasca decat o singura echipa dispusa sa accepte conditia operatiei -aceea de a salva amandoi copiii. Toti chirurgii i-au spus ca operatia nu se putea face decat cu pretul unuia dintre cei doi baieti. Sa accepte ca unul dintre micutii ei sa moara? Nu, Theresa nici nu voia sa auda! La numai sapte luni avea fiecare personalitatea lui, desi capetele le erau lipite – in timp ce unul se juca celalalt manca sau dormea. (Citat din cartea “Maini inzestrate“)

Pagini: 191

Un gând despre “Maini inzestrate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>