Gandeste Cutezator

gandeste cutezator
 

In Gandeste Cutezator, doctorul Ben Carson dezvaluie reteta sa pentru succes. Si cine ar putea face mai bine acest lucru decat cineva care si-a transformat propria viata, devenind, dintr-un copil de ghetou, cel mai celebru specialist in neurochirurgie infantila. Si, in plus, un crestin veritabil!  

Aceasta este o carte despre cum sa facem tot ce putem mai bine si, in mod deosebit, despre cum sa facem tot ce putem sa-i ajutam pe altii – despre Thinking Big (Gandeste Cutezator) – unul dintre conceptele importante ale vietii. Poate fi numita, de asemenea, o carte despre perfectiune sau despre dedicare.

Am ales tema aceasta, deoarece societatea noastra are tendinta de a se concentra asupra superstarurilor, a figurilor sportive, a politicienilor sau asupra persoanelor intens mediatizate, care realizeaza lucruri remarcabile si capata recunoastere pentru realizarile lor. Sunt din toata inima pentru realizari si la fel de mult in favoarea recunoasterii meritelor. Dar ce putem spune despre cei care fac tot ce le sta in putinta, dar nu capata niciodata recunoastere? Sau fara rasplata financiara? Sau onoare? Sau faima? (Ben Carson)

Cuprins:

 1. Fa-o mai bine!
 2. Mama mea, Sonya Carson
 3. Mentori inspiratori si cei ce m-au influentat
 4. Mentori medicali
 5. Alte persoane importante
 6. Ziditori pentru vesnicie
 7. Parinti si pacienti
 8. Asumandu-mi riscuri
 9. Nu-i destul
 10. Gandind cutezator
 11. Cinstea te innobileaza
 12. Gandire patrunzatoare
 13. Oamenii amabili reusesc
 14. Cunostintele conteaza
 15. Cartile sunt pentru citit
 16. Invatare aprofundata
 17. Atentie: Dumnezeu la lucru
 18. Straduieste-te pentru succes

Pagini: 245

Un gând despre “Gandeste Cutezator”

 1. O carte ce ii motiveaza pe multi tineri pentru a citi mai mult, a se aprofunda mai mult in cunoastere, a-si folosi mai mult mintea. As putea spune ca este o reteta pentru sanatatea mintii.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>