Cand cerul invadeaza pamantul

Cand cerul invadeaza pamantul
 

Cand cerul invadeaza pamantul este un semnal de trezire pentru Biserica. Este o lovitura mortala pentru doctrina cesationista si o provocare pentru cea dispensationalista si este o chemare, pentru cei care fac parte din mostenirea penticostala, de a ase intoarce la radacinile lor. Cartea se bazeaza foarte puternic pe Scriptura   si dezvaluie inima unui om care nu iubeste doar Duhul, ci si cuvantul lui Dumnezeu. Cu o revelatie noua, Bill Johnson ne duce inaintea Scripturii si o lasa pe ea sa ne vorbeasca un cuvant nou. Ne forteaza sa vedem ceea ce ne spune, de fapt, Scriptura, in loc sa vedem doar ce ne permit ochelarii de cal sa vedem.

In ziua de azi, cand exista atat de multe strategii si principii, este reconfortant sa auzi o chemare care sa te duca inapoi la strategia lui Isus de a evangheliza.

Randy Clark

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>